Zonnepanelen

Zonnepanelen

Investeer in zonne-energie.

Zonnepanelen blijven één van de populairste manieren om duurzame energie te produceren.

Installatie zonnepanelen

Voordelen:
Prijsverhogingen:

Prijsverhogingen van energie deren u niet. Energie zal nog duurder worden de volgende jaren. Maar omdat u niet langer afhangt van de stroomleveranciers voor het leeuwendeel van uw energieverbruik, ligt u daar niet wakker van.

Meerwaarde:

Zonnepanelen doen de marktwaarde van uw woning stijgen. Geen investering die het beter doet vandaag.U helpt het milieu een handje. Zonne-energie is 100% groen. Ze is stil, veilig, vervuilt de atmosfeer niet en verspilt geen natuurlijke energiebronnen.

Zonnepanelen op platte daken:

Plaatst u zonnepanelen op een plat dak, dan zijn er een aantal extra aspecten waar rekening mee moet gehouden worden:
– Hoe kunnen de panelen worden geplaatst? (hellingshoek, oriëntatie, liggend/staand)?
– Hoeveel zonnepanelen kunnen er geplaatst worden?
– Welk constructiemateriaal en welke ballast is nodig?

Maar of het nu om een installatie op een hellend of plat dak gaat, we vinden altijd een passende oplossing.Bovendien gaan we prat op onze dienstverlening en kwaliteit.
Wij garanderen zonnepanelen van topkwaliteit.
Alle modules zijn TUV gecertificeerd en CE gekeurd. De fotovoltaïsche panelen zijn gekeurd volgens IEC61215 en IEC61730.

Rendement

Alle modules worden afzonderlijk geflasht en hebben een positieve tolerantie tot 5% op het vermelde vermogen. Anders gezegd: het vermogen van uw zonnepanelen ligt hoger dan de fabriekswaarde en dat jaagt ook het rendement de hoogte in.

Garantie

Minimaal 90% opbrengstgarantie na 12 jaar en 80% na 25 jaar. Standaard werken wij met 10 jaar garantie op uw systeem. Zo slaapt u gerust terwijl de zon voor u werkt.