Algemene Elektriciteitsdiensten

Nieuwbouw

Vanaf de start van uw nieuwbouwproject is elektriciteit op de werf noodzakelijk.

Bij woning is de veiligheid van de elektrische installatie van primair belang. Er moet rekening gehouden worden met wettelijke vereisten, reglementen en keuringen. Die zorg nemen wij u uit handen. Wij zorgen ervoor dat alles conform de nodige wetten en regels gebeurt. Dit vanaf de start van uw woning tot de oplevering. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over papierwerk, wij leveren alle nodige formulieren aan.

Zodra u start met het bouwen van uw nieuwe woning, zal u cruciale beslissingen moeten nemen inzake elektriciteit. Dit is echter niet altijd even gemakkelijk.

Verlichting

Verlichting bepaalt meer dan ooit de sfeer in een ruimte.

Verlichting bepaald meer dan ooit de sfeer in een ruimte. 
Dit geldt niet enkel voor een handelszaak of een kantoor. Ook in huizen, appartementen en tuinen is de juiste keuze van verlichting een belangrijke factor.
Wij raden u aan om uw lichtplan samen met uw elektriciteitsplan op te stellen. Zo kan de ruwbouw in functie van deze plannen uitgevoerd worden en beperkt u uw keuzemogelijkheden niet.

Een lichtplan helpt u om uw woning en/of tuin op een prettige manier te verlichten en toch energiezuinig te zijn. De juiste lampen op de goede plaats zorgen dat u minder lampen, en dus ook minder energie, nodig heeft. Om energiebesparend te werken, is het ook nodig dat uw lampen op een eenvoudige manier kunnen uitgeschakeld of aangepast worden indien minder licht gewenst is.

Wij begeleiden u graag in uw keuze en maken daartoe een gratis en volledig vrijblijvende lichtstudie van uw project volgens uw persoonlijke wensen, smaak en budget.

Renovatie

Renoveren en verbouwen, het zit in de lift.

Steeds meer en meer mensen wagen zich er aan. Een ideale gelegenheid om even stil te staan bij de aanwezige elektriciteitsleidingen (die soms toch wel over het hoofd gezien worden).

Een volledig nazicht van het hele elektriciteitsnetwerk is geen overbodige luxe. Zo komt u niet voor verrassingen te staan die extra kap en breekwerk betekenen.
Wij onderzoeken dit voor u en stellen samen met u een renovatieplan op voor uw elektriciteitsnetwerk. Dit uiteraard volgens de nodige wettelijke reglementeringen. U kiest in het renovatieplan wat u graag zelf uitvoert en waar u ons bij nodig heeft.Wij stellen samen met u (eventueel in overleg met uw architect) uw ideale licht- en elektraplan op. Dit kan al aan de hand van uw bouwplannen zodat u vooraf weet wat en wat. Ook zorgen wij voor een correct nieuwbouw- en renovatietraject zodat u de werken te allen tijde kunt volgen.

Domotica

Het intelligente beheersysteem van de hedendaagse woning.

Domotica is een besturingssysteem van de ganse of gedeeltelijke elektrische installatie van uw woning. Dit alles zal leiden tot een verbeterd comfort, een groter woonplezier ,een zuiniger energieverbruik.en zorgt voor extra veiligheid bij zowel aan- als afwezigheid

Domotica zorgt voor een woning waar u tot rust kan komen en zich geborgen kan voelen. Het domoticasysteem dat wij verdelen is van het merk Dobiss domotics. Het is 100% van Belgische makelij en heeft zijn dienst bewezen de voorbij jaren op residentieel en industrieel vlak. Uw intelligente woning weet wat u wilt, op elk moment van de dag, waar u ook bent. Het weet van welke lichtstemming u houdt tijdens het koken, het spelen of het relaxen. Het kiest voor u uit 1001 mogelijkheden. Het speelt uw muziek: overal hetzelfde of in elke ruimte iets anders. Dit alles waar en wanneer u wilt. Lichtstemmingen zorgen voor de ideale atmosfeer. Dit is ongeëvenaard comfort dat alleen maar mogelijk is met Dobiss.